Jeg forstår de som plukker mye bær, fisker mye, jakter mye, eller bor slik til at de ikke har konkurrerende matkjeder rundt forbi.
For mitt vedkommende synes jeg at særlig kjøttvarer blir tørre og dårlige i fryser, samt at jeg aldri ble særlig flink til å planlegge uttaket derfra i tide, dermed gikk mye ut på dato. Så fryser for meg, er kun for å oppbevare en sjelden gangs frossenpizza eller en åpnet pakke med pølser. Nå har jeg 3 forskjellige butikkjeder kun få minutter unna og mange titalls innen 1/2 times reiseveg, så fryserkapasiteten er det ikke noe i veien med ;)
Jeg vet det er mange som er flinkere og mer fantasifulle enn meg når det gjelder bruk av fryser, så jeg lar meg gjerne belære om mulighetene.
Jeg vet det er mange som er flinkere og mer fantasifulle enn meg når det gjelder bruk av fryser, så jeg lar meg gjerne belære om mulighetene. :)
Vi kan feks kjøpe hel rein "billig" eller feks 10-20 kg fisk mm, da må man ha litt frysekapasitet.. Den største feilen de fleste gjør ved kjøp av fryseboks, er at de kjøper for liten....... Fryseboks på under 100 bredde blir ofte bare brukt på "toppen", fordi den er helt full......... Hovedfryseboks bør være minimum 120cm bredde, da kan man organisere maten bra. Feks kjøtt til venstre, fisk i midten og ferdigmat /rester til høyre...... Med liten plass så bør man kjøpe fryseskap.
Signatur
"Den viktigste livsvisdom må vi oppdage med våre egne øyne" (Nansen)
Tekniker med verktøy.......Festool, Makita, Paslode (gassverktøy med lav vekt), Millvaukee ....og litt til
Ja, nå er det såpass mange butikker rendt meg med ferske varer at jeg aldri behøver å gå i frysedisken.
Det er en av grunnene til at jeg ikke bruker fryser i nevneverdig grad. Kjøper også ugjerne utenlandsk kjøtt, så nevnte pakning fra New Zealand hadde ligget urørt for meg.
Jeg hører at fisk gjerne kan fryses, men for mitt vedkommende går det da i frossentorsk fra Findus og den oppbevares like gjerne hos kjøpmannen på hjørnet, som er åpen til langt på kveld.
For mitt vedkommende synes jeg at særlig kjøttvarer blir tørre og dårlige i fryser, samt at jeg aldri ble særlig flink til å planlegge uttaket derfra i tide, dermed gikk mye ut på dato. Så fryser for meg, er kun for å oppbevare en sjelden gangs frossenpizza eller en åpnet pakke med pølser. Nå har jeg 3 forskjellige butikkjeder kun få minutter unna og mange titalls innen 1/2 times reiseveg, så fryserkapasiteten er det ikke noe i veien med ;)
Jeg vet det er mange som er flinkere og mer fantasifulle enn meg når det gjelder bruk av fryser, så jeg lar meg gjerne belære om mulighetene.
Vi kan feks kjøpe hel rein "billig" eller feks 10-20 kg fisk mm, da må man ha litt frysekapasitet..
Den største feilen de fleste gjør ved kjøp av fryseboks, er at de kjøper for liten....... Fryseboks på under 100 bredde
blir ofte bare brukt på "toppen", fordi den er helt full.........
Hovedfryseboks bør være minimum 120cm bredde, da kan man organisere maten bra.
Feks kjøtt til venstre, fisk i midten og ferdigmat /rester til høyre......
Med liten plass så bør man kjøpe fryseskap.
Tekniker med verktøy.......Festool, Makita, Paslode
(gassverktøy med lav vekt), Millvaukee ....og litt til
Slike? ;D http://www.vg.no/forbruker/mat-og-drikke/mat/dumpet-tre-aar-gammelt-lammekjoett/a/23329702/
Det er en av grunnene til at jeg ikke bruker fryser i nevneverdig grad. Kjøper også ugjerne utenlandsk kjøtt, så nevnte pakning fra New Zealand hadde ligget urørt for meg.
Jeg hører at fisk gjerne kan fryses, men for mitt vedkommende går det da i frossentorsk fra Findus og den oppbevares like gjerne hos kjøpmannen på hjørnet, som er åpen til langt på kveld.