Brødet holder seg saftig og fint i 2-3 dager i pose på benken.
Skorpen blir også saftig... Hvis brødet ligger i papirpose eller ferforert plastpose synes jeg brødet holder seg bedre. Ihvertfall i 2-3 dager. Etter dette kan det bli hardt. Jeg har opplevd at brød i plastpose rekker å muggne på den tiden.
Det vi gjør er å kutte dem opp i passe stykker med motorsagen de havner deretter i brødboksen til de er blitt passe steinharde en "bra" tilsetning og forbedring av betongen ;D.Men det hender jo også at vi bruker en stor fryser.. Legges deretter i kjøleskapet før servering :'( ;)
Har brukt pose de siste 20 årene og har aldri vært plaget av mugg... Brødet holder seg saftig og fint i 2-3 dager i pose på benken.
I brødboks uten pose blir det tørt hos oss.
Denne ja.... Jeg har alltid lurt på dette jeg. Mine opplevelser med brødbokser er at brødet blir steinhardt dagen etterpå... Bruker jeg feile brødbokser? Har brødboksene kriterier for hvordan de skal være ang dette? Mulig jeg spør dumt nå altså :-[ Så jeg har også mitt brød i gjennomsiktig brødpose inni brødboks. (som ja, rommer mye annet stæsj også og tar seg fint ut på benken )
Stompen ligger i plastpose i skapet over kjøkkenbenken. Med 2 voksne og 3 barn i huset rekker stompen aldri å bli hverken hard eller tørr. Og attpå til er det av far's monsterbrød.. ;D
Min lekre brødboks på benken brukes til betalte regninger og alt annet som er viktig å ta vare på (. . . og som man aldri får bruk for). Har brødskuff (IKEA) hengende i skinne under en hylleplate i matskapet. Mitt nyeste innkjøp til brødoppbevaring har jeg gjort i det store utland (Strömstad). En brødpose i bomull med flott trykk av bakevarer og foret med perforert plastikkpose. Den har en løpegang med snor til å knyte sammen i den ene enden. Ja, den kan kanskje henges på veggen også Jeg er veldig fornøyd med den . . . . .
Det vi gjør er å kutte dem opp i passe stykker med motorsagen
de havner deretter i brødboksen til de er blitt passe steinharde
en "bra" tilsetning og forbedring av betongen ;D.Men det hender jo også
at vi bruker en stor fryser.. Legges deretter i kjøleskapet før
servering :'( ;)
Vi deler de hjemmebakte brødene i to, og fryser det. Tar opp ett halvt brød om kvleden, det går med i løpet av neste dag.
Denne ja....
Jeg har alltid lurt på dette jeg. Mine opplevelser med brødbokser er at brødet blir steinhardt dagen etterpå... Bruker jeg feile brødbokser? Har brødboksene kriterier for hvordan de skal være ang dette? Mulig jeg spør dumt nå altså :-[
Så jeg har også mitt brød i gjennomsiktig brødpose inni brødboks. (som ja, rommer mye annet stæsj også og tar seg fint ut på benken )
Har brødskuff (IKEA) hengende i skinne under en hylleplate i matskapet.
Mitt nyeste innkjøp til brødoppbevaring har jeg gjort i det store utland (Strömstad).
En brødpose i bomull med flott trykk av bakevarer og foret med perforert plastikkpose. Den har en løpegang med snor til å knyte sammen i den ene enden.
Ja, den kan kanskje henges på veggen også Jeg er veldig fornøyd med den . . . . .