Jeg synest kullgriller er mer sjarmerende jeg da ;)
Sjarmen er at den gjerne blir glovarm et sted slik at kjøttet svir, mens 2 cm bortenfor er den ikke varm i det heletatt. Resultatet er at man må gjete kjøttet rundt på rista som en villmann istedet for å slappe av med en kald øl i sola.
Når jeg tenker tilbake så husker jeg at beina på kulegrillen alltid var løse og skranglete.
Signatur
Audi og VW har mange flotte bilmodeller, men dårlig kvalitet, skyhøye verkstedregninger og nedlatende kundebehandlig gjennom mange år har ført til at jeg har lovet meg selv på tro og ære at jeg resten av livet aldri skal kjøpe noe som helst hos VAG igjen. Aldri.
Er vanvittig glad i min Weber Q100.. Den tar lite plass på balkongen, kan til og med ta med bak i bilen på tur.
Rista er bra, kjøttet brenner seg ikke og klebrer seg heller ikke fast. God plass till sikkert 20 pølser, eller 2 flintsteker omgangen. Lokket gjør den perfekt til å langtidsteke en god biff også!
Kulegrillen brukes kun til vedfyring når gassgrillen har blitt kald etter en bedre grillmiddag. Skikkelig kos å legge noen kubber oppi kulegrillen en kald sommerkveld. Da går det lett an å sitte ute hele natten med noe brunt i glasset. Namnam, gleder meg skikkelig til sommeren nå ja.
Jeg synest kullgriller er mer sjarmerende jeg da ;)
Sjarmen er at den gjerne blir glovarm et sted slik at kjøttet svir, mens 2 cm bortenfor er den ikke varm i det heletatt. Resultatet er at man må gjete kjøttet rundt på rista som en villmann istedet for å slappe av med en kald øl i sola.
Da lærte du aldri å bruke den riktig!
Grillkull eller ingen grilling!
(sorry for OT, men jeg kunne ikke la være - PS skjønner at folk vil ha det lettvint)
Denne har jeg, kjøpt for 3995 på plantasjen. Det er den beste grillen jeg har hatt. Har hatt noen Landmann o.l men weberen er bedre på alle måter, renhold, temperatur steking osv.
Det sa jeg også før jeg kjøpte min første gassgrill, men jeg har skiftet mening. Gassgrill er en fin oppfinnelse. Man slipper å planlegge, grillen blir raskere varm, maten smaker ikke aske/white spirit og man kan grille hele året uten å fryse ihjel. Pilsen smaker uansett godt. :D
Signatur
Audi og VW har mange flotte bilmodeller, men dårlig kvalitet, skyhøye verkstedregninger og nedlatende kundebehandlig gjennom mange år har ført til at jeg har lovet meg selv på tro og ære at jeg resten av livet aldri skal kjøpe noe som helst hos VAG igjen. Aldri.
Litt av sjarmen er jo litt oske på maten, foretrekker grill med kulle eg og.
Men det var ei lita avsporing, unskyld TS
Når jeg tenker tilbake så husker jeg at beina på kulegrillen alltid var løse og skranglete.
Rista er bra, kjøttet brenner seg ikke og klebrer seg heller ikke fast. God plass till sikkert 20 pølser, eller 2 flintsteker omgangen. Lokket gjør den perfekt til å langtidsteke en god biff også!
http://www.elkjop.no/product/hus-hjem/sommerprodukter/grill/Q100/weber-gassgrill-q-100?scid=11337
http://www.klikk.no/bolig/bonytt/hage/article454850.ece
Da lærte du aldri å bruke den riktig!
Grillkull eller ingen grilling!
(sorry for OT, men jeg kunne ikke la være - PS skjønner at folk vil ha det lettvint)
Denne har jeg, kjøpt for 3995 på plantasjen. Det er den beste grillen jeg har hatt. Har hatt noen Landmann o.l men weberen er bedre på alle måter, renhold, temperatur steking osv.
Man slipper å planlegge, grillen blir raskere varm, maten smaker ikke aske/white spirit og man kan grille hele året uten å fryse ihjel.
Pilsen smaker uansett godt. :D
Hvorfor ikke gjøre det slik. Da kan man også se status:
http://www.youtube.com/watch?v=OXx1qxH247k