#31
 183     Bergen     0
Jeg tenkte faktisk på det samme, om det kunne ha vært en idé å skille de to av litt. Sånn at man får hver sin innkjøring. Det fjerner mye parkeringsplass, men tror dere fortsatt vil ha rikelig. Men dere bør uansett få laget noen skikkelige kanter som ikke lar plen gli inn i gårdsplassen. Vurder å la dette gå inn til veggen og langs veggen også. Men dere bør fortsatt ha noen blomsterbed for å få litt mer liv. Husk at inntil husvegg gror det ofte litt dårlig, mindre tilgang til regn etc.
Signatur

  (trådstarter)
   #32
 113     Midt-Norge     0
Ei kjapp skisse følger:

Nøyaktig plassering av "tversover-sti" er jeg usikker på, kanskje litt nærmere plattingen. Det mørkegrønne feltet inntil veien og husveggen er høy/halvhøy beplantning. Ellers bør vi plassere bed/busker her og der, men nøyaktig hvor tror jeg ikke at man ser før første del er unnagjort.

Sett ovenfra ser det veldig oppstykket ut, men kanskje det blir fint? Ser iallefall for meg at stiene kan bli fine å sykle på hvis de får astfalt eller brostein.
Har du tips til denne triste gårsplassen? - kart med mye plen.jpg - generasjonsbolig
   #33
 1,062     Lindesnes     0
Syns kanskje det så litt vell firkanta og kjedelig ut, ville heller laget disse sykkelstiene med litt mere fasong og form.
Har lest ett par plasser om gangstier og slikt i hager der de annbefaler nettoop dette, for som det blir forklart da er at om en ser der folk har tråkket opp sin egen sti gjennom hager og terreng, da er det svært skjelden at denne går snorrett, en går litt i bue helt ubevist.
Signatur
   #34
 183     Bergen     0
Du trenger vel strengt talt ikke den stistumpen fra døra og rett frem? Holder vel å gå til hver sin parkeringsplass? Men støtter ideen om å lage den ikke helt rett, men heller litt buete eller noe. Gjerne med noen bed eller trær rundt.
Signatur
   #35
 537     0
Angående kart:

finn.no/kart

Her finner du ganske detaljerte kart med tomtegrenser, prøv også hybridløsningen hvor du får flyfoto i kombinasjon med tomtegrenser og veier osv.
Signatur