Med denne temperaturen vil skapet fungere som inkubator og fremme bakterievekst. Selv om tallerkener og bestikk er rent kan det være rester igjen som får gunstige forhold i en slik temperatur.
Vi har varmeskuff. Kjempefin til å holde maten varm mens det siste blir ferdig til en stor middag. Eller holde varmen om man har en ovn eller plate for litentil akkurat den retten.
Og også fancy å varme opp tallerkenene med når man skal ha litt finere kjøtt eller noe som ikke liker rett på kald tallerken.
MEN vi bruker den ikke som en ovn slik som jeg får inntrykk av at TS ønsker. At den skal stå på hele tiden tror jeg er en dårlig ide og ser heller ikke nytteverdien av det.
Strømforbruket for de få timene i året vår står på velter ikke familieøkonomien;)
Zippy’s bruk er jo ok, tror jeg aldri kommer til å ha det men det er jo nå en fornuft bak bruken
Trodde Ikke jeg heller men sto der fra tidligere eier også passer det jo fint inn. Men den er mest i bruk til å henge håndkleet på😂 selv om det er ett fint supplement er det ikke ett must på kjøkkenet nei
Og også fancy å varme opp tallerkenene med når man skal ha litt finere kjøtt eller noe som ikke liker rett på kald tallerken.
MEN vi bruker den ikke som en ovn slik som jeg får inntrykk av at TS ønsker. At den skal stå på hele tiden tror jeg er en dårlig ide og ser heller ikke nytteverdien av det.
Strømforbruket for de få timene i året vår står på velter ikke familieøkonomien;)
Trodde Ikke jeg heller men sto der fra tidligere eier også passer det jo fint inn. Men den er mest i bruk til å henge håndkleet på😂 selv om det er ett fint supplement er det ikke ett must på kjøkkenet nei