RTv
   #21
 918     0
Heilt klart induksjon, men det "ingen" tenker på er at ein induksjonstopp egentlig skal ha 25A sikring og ikkje 20A som dei fleste har.
Det går som oftest bra med 20A, men skal ein kjøre full boost på platene så kan ein få problemer. Bare eit tips Smile

   #22
 22,342     Akershus     0

Det går som oftest bra med 20A, men skal ein kjøre full boost på platene så kan ein få problemer.
Dette problemet får du med vanlige plater også. Fordelen med induksjon er at strømmen går i kortere tid slik at sikringen ikke varmes så lenge og vil derfor ikke slå ut.
   #23
 5     0

Induksjon..

Men om du er veldig glad i risengrynsgrøt bør du kanskje vurdere å droppe det.
Er klin umulig å unngå at den svir seg...

Om noen har tips til meg så kom gjerne med dem. ;-)

Bruk microen, den er glimrende til grøt og fisk.
  (trådstarter)
   #24
 54     Akershus     0
Tusen takk for alle tilbakemeldinger! Vi går nok for induksjon!  Smile Hvilket merke anbefaler dere? Fordeler og ulemper med de ulike merkene?