9,624    11    0  

Stekeovn: Hvor stor ovn har dere?

 13     0
Ser på forskjellige innbyggingsovner. De varierer jo veldig i str.
Alt mellem 50 og 65 L.
Spørs er bare hva en trenger?
Det må være plass til å steke en hel and på 4 kg til jul... Det er et must ;D
Ellers må eg jo ete pinnekjøtt, og det er uaktuelt...

Hvor stor ovn har dere?

   #1
 1,943     0
Min er "vanlig"; anar ikkje kva det er, men irriterer meg ofte på at det er trangt (særlig når eg både skal ha glutenfrie baguetter og vanlige baguetter på samme tid, som ikkje kan ligge på samme fat).


Eg har seriøst vurdert å ha TO steikovnar i vanlig størrelse (er det 50 liter det da?). Har ikkje tal på alle dei gongene eg har steik i ovna, og gjerne skulle hatt fløtegratinerte poteter også. Joda, eg veit at varmluft gir muligheter her, men blir ikkje venner med varmluft.
   #6
 46     Hedmark     0
Noen som vet hva som er "vanlig" str på innbygningsovner da? Hva er "vanlig" på frittstående? Syns innbygningsovner jevnt over ser mindre ut?

Og hva med utsagnet "har du bra nok stekeovn trenger du ikke micro"...? Bruker stort sett micro til å tine ting, og til å varme ostesmørbrød eller middagsrester.  ;)

   #8
 468     0


Vi har to.


;D Fortell meg at det er nødvendig; please? Eg vil gjerne ha to.
Det er helt nødvendig. Jeg er veldig glad i å lage mat. Og skal vi ha store middager og mange gjester (som jo er veldig hyggelig) er det utrolig praktisk, og i enkelte tilfeller nødvendig. Det er kjedelig å planlegge maten ut fra hva som skal stekes, hvor lenge og ferdig når. Droppe et tilbehør eller en forrett man egentlig har lyst på fordi det ikke er plass eller riktig varme i ovnen for eksempel. Og til tapas, skal vi ha mange varme tapas er det supert med to ovner. Osv.
   #9
 1,943     0



Vi har to.


;D Fortell meg at det er nødvendig; please? Eg vil gjerne ha to.
Det er helt nødvendig. Jeg er veldig glad i å lage mat. Og skal vi ha store middager og mange gjester (som jo er veldig hyggelig) er det utrolig praktisk, og i enkelte tilfeller nødvendig. Det er kjedelig å planlegge maten ut fra hva som skal stekes, hvor lenge og ferdig når. Droppe et tilbehør eller en forrett man egentlig har lyst på fordi det ikke er plass eller riktig varme i ovnen for eksempel. Og til tapas, skal vi ha mange varme tapas er det supert med to ovner. Osv.


Du sa det; takker Grin Eg må ha to!

Eg lurer også på kor mange liter ein "vanlig" ovn er på. Har aldri tenkt på at det er forskjell på dette! Vil ikkje ein "stor" ovn kreve ekstra bredde i skapet da?
   #10
 925     0
Har kikket litt rundt, og jeg også hadde inntrykk av at innebygde ovner var myye mindre enn de frittstående..i volum viser det seg at de ikke er det..Merkelig..har nå sett på innebygde og frittstående, og mange frittstående har 53-58 liter, mens mange innebygde har 52 liter..jeg så dog noen som hadde 60 også..tilogmed fler..så det er nok mye "emballasje" som er fjernet fra en frittstående til en integrert Smile
Signatur