Hvordan er dere fornøyde med denne ovnen? Den har ikke piazzfunksjon, synes dere den fungerer bra til pizzabaking alikvel? Og hvordan bruker dere dampfunksjonen i ovnen når dere steker for eksempel indrefilet av okse?
man setter en pose mel og resten av tilbehøret rett i ovnen, setter på pizza funksjonen, og venter en halvtime.... og så kan man ta ut den nydeligste hjemme laget pizzaen :)
regner med det er en funksjon som har undervarme kombinert med noe andre greier.... eller om man stiller inn vekta på pizzaen, og så slår den seg av etter ett vist antal minutter, hadde det på en micro en gang
Jeg lurer mer på om dampovn er bra - i det lange løp. Har en svigerinne som er kokk og hun mener dampovn i privat husholdning er nok så verdiløst. Av de jeg kjenner som har dampovn så er det få som bruker den etter at nyhetens interesse har dabbet av.
Jeg stiller meg undrende til en kokk som stiller seg kritisk til dampovn. Obligatorisk verktøy spør du meg, men jeg er nyskjerrig på kvaliteten på "husmorovnene" med dampfunksjon.
Undervarme og varmluft samtidig. Skal gi sprø bunn uten å svi toppen.
Aha, er det det det heter ...Den funksjonen har jeg på min ovn men bruker den ikke til pizza. Pizza steiker jeg på så høy varme ovnen klarer og med alle elementer innkoblet og da blir pizzaen sprø og ikke svidd på toppen.
Hun som kokk vet vel at en god dampovn er det viktigste redskapet til kokken....merkelig hun sier at dampovn er bortkastet i husholdningen...?
Kokkens skepsis gikk på nytteverdien og faktisk bruk i private hjem. I storkjøkken og restauranter - ja, men neppe hjemme. Disse ovnene er ganske små og blir ofte stående ubrukt. Men jeg lar meg gjerne overbevise av noen som har en slik ovn hjemme og bruker den mye - også etter det første året.
OV9 med dampfunksjon er i alle fall bestilt. Regner ikke med at jeg får kjørt noen test før til jul, men legger ut en vurdering da!
man setter en pose mel og resten av tilbehøret rett i ovnen, setter på pizza funksjonen, og venter en halvtime.... og så kan man ta ut den nydeligste hjemme laget pizzaen :)
regner med det er en funksjon som har undervarme kombinert med noe andre greier.... eller om man stiller inn vekta på pizzaen, og så slår den seg av etter ett vist antal minutter, hadde det på en micro en gang
Undervarme og varmluft samtidig. Skal gi sprø bunn uten å svi toppen.
Jeg lurer mer på om dampovn er bra - i det lange løp. Har en svigerinne som er kokk og hun mener dampovn i privat husholdning er nok så verdiløst. Av de jeg kjenner som har dampovn så er det få som bruker den etter at nyhetens interesse har dabbet av.
Lekehusbloggen min
Terassebyggebloggen
260m2 bta trehus etter TEK07, Thermia Optimum G2 8kw i serie med 200ltr OZO Super. 180m energihull. Roth vannbåren varme.
Aha, er det det det heter ...Den funksjonen har jeg på min ovn men bruker den ikke til pizza. Pizza steiker jeg på så høy varme ovnen klarer og med alle elementer innkoblet og da blir pizzaen sprø og ikke svidd på toppen.
Kokkens skepsis gikk på nytteverdien og faktisk bruk i private hjem. I storkjøkken og restauranter - ja, men neppe hjemme. Disse ovnene er ganske små og blir ofte stående ubrukt. Men jeg lar meg gjerne overbevise av noen som har en slik ovn hjemme og bruker den mye - også etter det første året.