#11
 323     Nittedal     0
Var noe om at det var mange "kokker" ved maskinene og generellt dårlig hygiene og vedlikehold/ renhold av maskinene.
Sikkert ikke noe man dør av, men jeg vil allikevel savne min brødfjøl.Smile)

bex
   #12
 4,293     Østlandet     0

Brød skjæres i butikken.

Må vel hete "smørefjøl" nå


Men kjøttet, fisken og grønnsakene skjærer vi vel fortsatt selv?


men det skjærer man jo på andre fjøler en trefjøla til brød? lite hygenisk når blod og  div renner ned i sprekker på trefjøl.  Rød fjøl til kjøtt, grønn til grønnsaker og hvit til div!
Signatur
   #14
 1,818     Skogsvåg på Sotra     0

IKEA har en veldig "fiffig" løsning på dette. Brødfjøl med oppsamlerbrett som legges ned i en 60 skuff. Ved bruk løfter du den ut og legger den på kjøkkenbenken. Slipper brødsmuler overalt og enkel å legge bort.

http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/50154801/

Den var ikke dum nei! Skal definitivt sjekkes ut  Smile
Signatur
Ebe
   #15
 4,452     Vestlandet     0


Brød skjæres i butikken.

Må vel hete "smørefjøl" nå


Men kjøttet, fisken og grønnsakene skjærer vi vel fortsatt selv?


men det skjærer man jo på andre fjøler en trefjøla til brød? lite hygenisk når blod og  div renner ned i sprekker på trefjøl.   Rød fjøl til kjøtt, grønn til grønnsaker og hvit til div!


Skjære kjøtt på plastfjøl? Nei, takk!
Signatur
   #16
 3,258     Akershus     0

men det skjærer man jo på andre fjøler en trefjøla til brød? lite hygenisk når blod og  div renner ned i sprekker på trefjøl.   Rød fjøl til kjøtt, grønn til grønnsaker og hvit til div!


Treoverflate er i seg selv desinfiserende, men om den er oppsprukket slik at det blir liggende igjen mengder etter skjæring og skylling/vask er det vel på tide å kassere fjøla som uhygienisk.

Bruker selv trefjøl til brød og ting som ikke griser, og ei plastfjøl til bløte ting. Plastfjøla går i oppvaskmaskinen etterpå.
Signatur