En halvøy kan ha noen gode funksjoner. I dette tilfellet kunne den ha funket som anretningsbord, eller et sted å sette seg ned for et kvikt måltid, eller et sted der far og barn kunne samles når julekakene skulle bakes.
Halvøya i første utkast ble kanskje litt stor og dominerende.
Hva med en liten halvøy?
Signatur
Først var nicket mitt her Misfornøyd, men nå har jeg fått sagt det jeg ville si om FolloHus
Foreslår at du jobber litt motsatt vei. Sett eksisterende spisebord i en avstand fra en vegg du synes er ok, og så går du på andre siden og plasserer ut noe som kan simulere halvøya. Juster til du synes avstanden føles ok for at noen skal sitte mens andre går bak. Så måler du hvor mye plass du trengte. Jeg tror kanskje 2.40 er i underkant. Hvor stor avstand er det mellom halvøy og kjøkkenbenk? Ser ut til å være 130+, så der kan dere kanskje kutte ned til 100-110?
Selvsagt best med koketopp mot yttervegg om avtrekk skal gå ut der.......men syns det er lurt med ovner nært avtrekksvifte;)
En mindre halvøy/ øy er jo nevnt å være praktisk til avlastning mm.....
Det viktigste er at dere får kjøkken som dere vil ha, og som oppfyller deres behov....... Feks mine kommentarer her går først og fremst på praktiske løsninger......... Og med lite begrensninger så kan slikt løses optimalt:)
Signatur
"Den viktigste livsvisdom må vi oppdage med våre egne øyne" (Nansen)
Tekniker med verktøy.......Festool, Makita, Paslode (gassverktøy med lav vekt), Millvaukee ....og litt til
Jeg har et kjøkken som er ganske likt den opprinnelige tegningen og er veldig fornøyd med det! Stor halvøy mot spisebord er det beste med hele kjøkkenet. God arbeidsplass og en veldig sosial løsning. Kjøkkenet har vært i bruk i 1,5 år nå, og det er svært lite jeg ville endret på om jeg skulle bygd det opp på nytt.
Har kun et par dårlige bilder fra kjøkkenet var omtrent ferdig og måltegning her:
Jeg har et kjøkken som er ganske likt den opprinnelige tegningen og er veldig fornøyd med det! Stor halvøy mot spisebord er det beste med hele kjøkkenet. God arbeidsplass og en veldig sosial løsning. Kjøkkenet har vært i bruk i 1,5 år nå, og det er svært lite jeg ville endret på om jeg skulle bygd det opp på nytt.
Har kun et par dårlige bilder fra kjøkkenet var omtrent ferdig og måltegning her:
Kjekt å sjå! Såg veldig fint ut Synes du det er trangt mellom halvøya og disken med platetoppen? Tenker spesielt når oppvaskmaskin er åpen? Kor mangen som bruker kjøkkenet?
Jeg ville heller laget mindre avstand mellom kjøkkenbenken og øy for å få større øy. 160 cm er mye så du har litt å gå på. En oppvaskmaskinen står jo ikke lenge åpen så 130 cm synes jeg personlig holder massevis. Men det er jo smak og behag.
Halvøya i første utkast ble kanskje litt stor og dominerende.
Hva med en liten halvøy?
En mindre halvøy/ øy er jo nevnt å være praktisk til avlastning mm.....
Det viktigste er at dere får kjøkken som dere vil ha, og som oppfyller deres behov.......
Feks mine kommentarer her går først og fremst på praktiske løsninger......... Og med lite begrensninger så kan slikt løses optimalt:)
Tekniker med verktøy.......Festool, Makita, Paslode
(gassverktøy med lav vekt), Millvaukee ....og litt til
Har kun et par dårlige bilder fra kjøkkenet var omtrent ferdig og måltegning her:
Kjekt å sjå! Såg veldig fint ut Synes du det er trangt mellom halvøya og disken med platetoppen? Tenker spesielt når oppvaskmaskin er åpen? Kor mangen som bruker kjøkkenet?
Det er ca 160 mellom halvøy og kjøkkenbenk. Er redd det vil føles trangt med mindre, spesielt dersom oppvaskmaskina står åpen?
Ser dette bedre ut?