Hei, takk for svar, vi skal ta opp det med å få en bjelke over carporten istedenfor søyler, det hjelper veldig bra, tror jeg.
Her venter vi enda på svar fra kommunen, så hele prosjektet har egentlig lagt litt på vent.
MEN tenker fortsatt en del på planløsningen i 2. etg, og etter mange bra tips fra dere, tror jeg dette er en bedre løsning. Her har jeg trukket kjøkkenet lenger ned og fått matbod direkte fra kjøkkenet.
Vi har ingen planer om å ha et soverom i denne etasjen, og det hjelper ikke med tanke på livsløpsstandard heller siden dette ligger i 2. etg. (ikke ved inngangsplan)
Håper noen vil ta seg tid til å se på planløsningen om det ser bedre ut i hovedetasjen, og eventuelt om det er andre ting som bør endres? Det er så altfor lett å se seg blind på egne tegninger...
Jeg synes tegningen November 06, 2011, 21:00:49 er det beste forslaget. Hvor mye mat trenger du egentlig å lagre til neste generasjon overtar?
Ved å sette høyskap langs veggen der du vil ha inngang til matbod, kommer du til å ha like mye hylleplass som du får plass til i matboden. Ønsker du følelsen av å stå å se en hel vegg av mat, kan du velge skyvedører i steden for vanlige dører.
Bodplass trenger ikke å være en bod. Du kan like greit bruke skap til dette. Om du skal oppbevare ting som er for store til å passe i vanlige skap kan du jo sette opp noen reoler med takhengte skyvedører foran. Skapene trenger ikke å ha bakvegg. Da får du muligheten til å ha hyller med tilkomst fra begge sider. Hvis du f.eks setter inn to 120cm brede skap, uten hyller, rygg mot rygg uten bakvegg, har du brått en bod med 1,44kvm effektiv bodplass med god tilkomst og fortsatt har du mer skapplass å fylle med mat før neste krig.
I forslaget her har jeg droppet vegger i området med skap. Dermed er det fleksibelt hvor store skap du vil ha. Gangplassen mellom skapene brukes også for å gi tilkomst til wc og kontor.
Her venter vi enda på svar fra kommunen, så hele prosjektet har egentlig lagt litt på vent.
MEN tenker fortsatt en del på planløsningen i 2. etg, og etter mange bra tips fra dere, tror jeg dette er en bedre løsning. Her har jeg trukket kjøkkenet lenger ned og fått matbod direkte fra kjøkkenet.
Vi har ingen planer om å ha et soverom i denne etasjen, og det hjelper ikke med tanke på livsløpsstandard heller siden dette ligger i 2. etg. (ikke ved inngangsplan)
Det er så altfor lett å se seg blind på egne tegninger...
Ved å sette høyskap langs veggen der du vil ha inngang til matbod, kommer du til å ha like mye hylleplass som du får plass til i matboden. Ønsker du følelsen av å stå å se en hel vegg av mat, kan du velge skyvedører i steden for vanlige dører.
Bodplass trenger ikke å være en bod. Du kan like greit bruke skap til dette. Om du skal oppbevare ting som er for store til å passe i vanlige skap kan du jo sette opp noen reoler med takhengte skyvedører foran. Skapene trenger ikke å ha bakvegg. Da får du muligheten til å ha hyller med tilkomst fra begge sider. Hvis du f.eks setter inn to 120cm brede skap, uten hyller, rygg mot rygg uten bakvegg, har du brått en bod med 1,44kvm effektiv bodplass med god tilkomst og fortsatt har du mer skapplass å fylle med mat før neste krig.
I forslaget her har jeg droppet vegger i området med skap. Dermed er det fleksibelt hvor store skap du vil ha. Gangplassen mellom skapene brukes også for å gi tilkomst til wc og kontor.