510
2
0
Damp ovn
54
0
Hei,
Vi har fått tegnet kjøkken og vår kjøkkenleverandør anbefaler dampovn på det varmeste. Jeg er veldig glad i å lage mat - og hadde planlagt å ha to vanlige ovner slik at jeg kan både lage stek og bake samtidig... men nå er jeg i tvil.
Noen erfaringer med dampovn? Kan det stemme at det er noe som er "kult å ha" - men kanskje ikke noe man bruker så mye? Kjøkkenleverandøren vår sier den vil også erstatte micro?
Takker for alle svar.
Vi har fått tegnet kjøkken og vår kjøkkenleverandør anbefaler dampovn på det varmeste. Jeg er veldig glad i å lage mat - og hadde planlagt å ha to vanlige ovner slik at jeg kan både lage stek og bake samtidig... men nå er jeg i tvil.
Noen erfaringer med dampovn? Kan det stemme at det er noe som er "kult å ha" - men kanskje ikke noe man bruker så mye? Kjøkkenleverandøren vår sier den vil også erstatte micro?
Takker for alle svar.
Ren damp er jeg usikker på om jeg hadde brukt, det beste med min kombidamp er feks bakefunksjonen - da heves bollene med litt damp, og stekes etterpå, i et eget program.
Tusen takk Krika9 - godt å høre noen som bruker den. Spennende med bollebaking i dampovn... regner med at du ikke har tørre boller:)