Micro blir utrolig lite brukt i de fleste kjøkken idag og ville faktisk heller brukt pengene som en integrert micro koster på de andre hvitevarene.
....Vet ikke hvor du får det fra?
Vi bruker mikro mye, både til tining, varming og steking;)
Mens vi ikke har mikro i det hele tatt- men har en kombidamp istedenfor.
Noen ganger ok å slenge inn en frossen pizza, og ha den ferdig stekt på 12 min( crisp funksjon)...... Eller frosset brød/rundstykker ferdig på noen minutter.....
Dampkoker også poteter i mikro(8-9 min)......
Slik steker man i mikrobølgeovn må ha "crisp" ( steke) funksjon: Man bruker spesial stekebrett :
Og her er dampkoker til mikro, (vannbeholder,rist,lokk)
Signatur
"Den viktigste livsvisdom må vi oppdage med våre egne øyne" (Nansen)
Tekniker med verktøy.......Festool, Makita, Paslode (gassverktøy med lav vekt), Millvaukee ....og litt til
Har den grillelement er det jo greit nok at man kan oppnå en sprø overflate, dog kun et mindretall av microer som har grillelement.
Microbølgene gjør at maten stort sett blir kokt, da microbølgende reagerer i størst grad på væske. Grillelementet bidrar til å tørke ut en del av fuktigheten i ytterlaget på maten, slik at man får en crispy overlate som sluttresultat.
Jeg vil ikke påstå at en frossenpizza blir stekt i en micro, den blir oppvarmet, selv om den har grillelement. Men det her er vel en unødvendig diskusjon som ødelegger kjøkkentråden til TS.
For å gjøre det klart helt på slutten; jeg syntes micro er et absolutt positivt tilskudd på kjøkkenet, er ikke noen micro motstander.
Tusen takk for alle tilbakemeldingene! Dette utkastet er skrinlagt og jeg har laget et nytt, etter mye studering fann vi ut at det var mye som feilte dette kjøkkenet...:O
Mens vi ikke har mikro i det hele tatt- men har en kombidamp istedenfor.
Mulig jeg er litt utdatert... Men; hvordan steker man i en micro....?
Noen ganger ok å slenge inn en frossen pizza, og ha den ferdig stekt på 12 min( crisp funksjon)...... Eller frosset brød/rundstykker ferdig på noen minutter.....
Dampkoker også poteter i mikro(8-9 min)......
Slik steker man i mikrobølgeovn må ha "crisp" ( steke) funksjon:
Man bruker spesial stekebrett :
Og her er dampkoker til mikro, (vannbeholder,rist,lokk)
Tekniker med verktøy.......Festool, Makita, Paslode
(gassverktøy med lav vekt), Millvaukee ....og litt til
Microbølgene gjør at maten stort sett blir kokt, da microbølgende reagerer i størst grad på væske. Grillelementet bidrar til å tørke ut en del av fuktigheten i ytterlaget på maten, slik at man får en crispy overlate som sluttresultat.
Jeg vil ikke påstå at en frossenpizza blir stekt i en micro, den blir oppvarmet, selv om den har grillelement. Men det her er vel en unødvendig diskusjon som ødelegger kjøkkentråden til TS.
For å gjøre det klart helt på slutten; jeg syntes micro er et absolutt positivt tilskudd på kjøkkenet, er ikke noen micro motstander.