375    18    0  

Hvor bred er rista på weber kulegriller.

 797     østfold     0
Jeg må ha meg ny rist til grillen min, men den er ikke weber. Så tenkte bestille weber rist til 57cm,,, har noen en slik rist de kan måle,,, min er 54,5 bred... skal bestille på nett i kveld jåpa jeg 😊

Blir glad om noen gidder det for meg 😊 om de har weber kull grill 57cm

   #1
 5,432     Akershus     0
Rista er i underkant 55 cm. Mulig 54,5, men har du en grill som er akkurat 54,5 innvendig, tror jeg du kan få problemer. Er den 54,5 utvendig, går det ikke.
  (trådstarter)
   #2
 797     østfold     0
Nei den er 57 utvendig,,, rista mi er 54,5 så da går det med weber da det er litt slark,,,, tusen takk for hjelpen 😊
  (trådstarter)
   #3
 797     østfold     0
Jeg tok en tur til jærnia for å se om dem hadde rist der.. men der hadde dama selfølgelig hvert på weberkurs, og jeg ente opp med ny kull grill 😂
   #4
 5,432     Akershus     0
Sikkert ingen dårlig investering. Kjøpte en selv idag, 47 cm. Har som du forstår en 57 cm også, men den blir ofte vel stor. 47 passer meg bedre og til kr. 599,- som de selger den på Obs nå, kunne jeg ikke la være.

Forøvrig en utrolig kvalitet på Weber. Eneste jeg kunne ønske var noe mer regulering av rist, der er kulegrillen litt mindre brukervennlig enn en del andre griller.
  (trådstarter)
   #5
 797     østfold     0
Jeg hadde 47 før, men så kjøpte jeg meg en 57cm og får mye bedre grill resultat. Jeg kjøpte stor grill da det finnes mye utstyr til den...
   #6
 499     Porsgrunn     0
Fordelen med stor kullgrill er at man kan dele inn i soner - varm/"kald" sone.. Man skal med fordel ikke fordele kullet utover hele grillen, da blir ting fort brent.. Shocked))
Føler det blir vanskelig å grille skikkelig, og samtidig ha deler av grillen uten direkte varme, når man har så liten grill som 47 er.
  (trådstarter)
   #7
 797     østfold     0
Helt enig,,, kjøpte 2015 modell som har hull i risten til div plater, kjeler og mye mere...

  (trådstarter)
   #9
 797     østfold     0
Fulgte med 2 kurver. Testa det vil middag. Imponert... jeg satt på lokket når jeg var ferdig for å se hvor lenge det varmer. den har 200grader nå. Har stått i snart 2 timer med weber kull Smile
  (trådstarter)
   #10
 797     østfold     0
Jeg må le, jeg dro til jernia formå kjøpe ny rist da den andre var brent bort fornikklinga og jeg følte kjøttet satt fast pga av det. Etter har førstegangs fyring med 2 fulle kurver ble jaggu denne rista sånn også. Er det vanlig eller har jeg hatt for nærme varme da kurvene for indirekte varme var fulle.. eller er ikke dette ette problem 😊