taz
   #21
 3,840     Haugesund     0
Etter hva jeg kan finne ut, er seriene myntet på hva du skal sage. Hvis en ser på tannvinkelen har bladene 11,3/14,1°

Det er vel det vi kaller lang/tverrved sag. Eller ?  ???
Signatur

   #22
 323     0
En ting man ikke alltid tenker på er at hvis bladet blir finer blir også kuttet finere og når gjæringen skal i sammen blir evt feilmarginen for "styghet" mye høyere. 
For å si det sånn, jeg lister mye finere med ett 40 tanns blad enn med ett f.eks 80 tanns blad.
  (trådstarter)
   #23
 5,112     Troms     0
Dvs. når jeg skal liste hele loftet mitt så må jeg være svææært nøye i målene? Hva er vanling å måle? på lengste ende-ende eller korteste ende-ende?
Signatur
   #24
 323     0

Det blir som å gjære to A4 ark sammen (fordi kuttet er så rent i forhold til 40tanner som er noen mer ru men mer enn godt nok)