Tror jeg hadde spurt nærmeste butikk med ferskvaredisk om hjelp... De har nok ikke lov å bruke sitt utstyr på "fremmed" mat, men det er jo verdt et forsøk..
Dette skulle du gjort før den ble fryst. Tin laksen og bruk kniv. Det betyr selvsagt at du ikke kan fryse den igjen men Bare å invitere flere på middag. Villaksen burde du spist mens den var færsk, men det er for sent :) Skal du alikevel bruke el.sag så anbefaler jeg båndsag.
Har kappet brød med en gjerdesag 1203 før, gikk helt utmerket det. Men det å kappe laks med en kappsag høres veldig grisete ut syntes jeg. Da hadde jeg renset saga svært godt etterpå, og kjøpt ett nytt sagblad for det bruket.
Signatur
Tor Andre Tåjet Distriksansvarlig - ITW Construction Products AS
Griseri blir det uannsett om man kapper inne eller ute. Det blir nok friksjon fra bladet til å smelte både isen og fettet nok til at det kommer til å stinke av saga. En annen ting er sikkerheten. Hvordan skal du holde fiske helt i ro mens du kapper? Hva om du får et lite kast i den?
Har et baufilblad i skuffen på kjøkkenet. Er det større "amputajoner" går jeg og henter hele baufila, men bruker "kjøkkenbladet". Funker greit og lite søl.
Villaksen burde du spist mens den var færsk, men det er for sent :)
Skal du alikevel bruke el.sag så anbefaler jeg båndsag.
Men det å kappe laks med en kappsag høres veldig grisete ut syntes jeg.
Da hadde jeg renset saga svært godt etterpå, og kjøpt ett nytt sagblad for det bruket.
Distriksansvarlig - ITW Construction Products AS
> Du trenger nok en Fisktool ;)
haha - der var det varemerket stempla for alltid!
En annen ting er sikkerheten. Hvordan skal du holde fiske helt i ro mens du kapper? Hva om du får et lite kast i den?
> En annen ting er sikkerheten. Hvordan skal du holde fiske helt i ro mens du kapper? Hva om du får et lite kast i den?
hva med å spenne laksen fast i en plankebit (a la spjelking av beinbrudd)?
Hvis du har 11 tommeltotter bør du ikke være satt opp med elektrisk sag!