Grill med V8-motor på 5.7 liter er jo helt konge da!
Interessant nok så griller ikke fyren på bildet på grillen til motoren... ;-)
Selv vil jeg foretrekke noe litt mindre voldsomt. Lurer på om en treliters rekkesekser holder til familiebruk? Den lekker litt olje; det kan jo gjøre kjøttet litt ekstra saftig?
Signatur
Først var nicket mitt her Misfornøyd, men nå har jeg fått sagt det jeg ville si om FolloHus
Ekowell EVT752 med ekstra kurs for helårsvarme gulv og varming av forbruksvann. 90+130m energibrønner. 320m2 oppvarmet areal delvis fra 1973 og delvis nybygg 2010, hvorav ca 250m2 oppvarmet med vannbåren gulvvarme og resten med panelovner. Enervent TS300-S balansert ventilasjon. Strømforbruk 2014: 29376kwt totalt, hvorav 10622kwt til varmepumpe. Gangtid VP: 3467 timer.
Disse er lite egnet for Ola Dunks måte å grille på. Hvis det skal være en fellesgrill i et boligsameie vil jeg anta at en grill som er mer egnet for direkte grilling vil være passende.
BBQ-pits fra USA er konstruert med tanke på indirekte grilling (BBQ) og røyking (smoking), selv om det er mulig å drive med direkte grilling på de også. De bør skjermes for dårlig vær når de ikke er i bruk, så et boligsameie tror jeg vil ha større glede av et eller annet i rustfritt stål som tåler fuktig vær uten å ta mye skade av det.
Jeg har en mindre utgave (ikke på henger, terrassetype) av en slik type BBQ-pit / smoker du linker til fra USA. Er ca 2,5 meter lang og 2 meter høy på det høyeste. Veier rundt 180 kg. Utrolig kult å lage mat på, men man må like å bruke god tid. Hos meg tar det fra 2 til 8 timer fra jeg legger på kjøtt til det er ferdig, avhengig av hva jeg lager. [/quote]
Disse er lite egnet for Ola Dunks måte å grille på. Hvis det skal være en fellesgrill i et boligsameie vil jeg anta at en grill som er mer egnet for direkte grilling vil være passende.
BBQ-pits fra USA er konstruert med tanke på indirekte grilling (BBQ) og røyking (smoking), selv om det er mulig å drive med direkte grilling på de også. De bør skjermes for dårlig vær når de ikke er i bruk, så et boligsameie tror jeg vil ha større glede av et eller annet i rustfritt stål som tåler fuktig vær uten å ta mye skade av det.
Jeg har en mindre utgave (ikke på henger, terrassetype) av en slik type BBQ-pit / smoker du linker til fra USA. Er ca 2,5 meter lang og 2 meter høy på det høyeste. Veier rundt 180 kg. Utrolig kult å lage mat på, men man må like å bruke god tid. Hos meg tar det fra 2 til 8 timer fra jeg legger på kjøtt til det er ferdig, avhengig av hva jeg lager.
Jeg ser ikke bort i fra at Harald1966 kan ha hatt et lite glimt i øyet da han foreslo disse gigantiske trailer-baserte konstruksjonene
haha ja jeg lo godt ihvertfall
Grill med V8-motor på 5.7 liter er jo helt konge da!
Interessant nok så griller ikke fyren på bildet på grillen til motoren... ;-)
Selv vil jeg foretrekke noe litt mindre voldsomt. Lurer på om en treliters rekkesekser holder til familiebruk? Den lekker litt olje; det kan jo gjøre kjøttet litt ekstra saftig?
http://www.dinside.no/896086/bygg-din-egen-kjempegrill
10 års garanti.
Disse er lite egnet for Ola Dunks måte å grille på. Hvis det skal være en fellesgrill i et boligsameie vil jeg anta at en grill som er mer egnet for direkte grilling vil være passende.
BBQ-pits fra USA er konstruert med tanke på indirekte grilling (BBQ) og røyking (smoking), selv om det er mulig å drive med direkte grilling på de også. De bør skjermes for dårlig vær når de ikke er i bruk, så et boligsameie tror jeg vil ha større glede av et eller annet i rustfritt stål som tåler fuktig vær uten å ta mye skade av det.
Jeg har en mindre utgave (ikke på henger, terrassetype) av en slik type BBQ-pit / smoker du linker til fra USA. Er ca 2,5 meter lang og 2 meter høy på det høyeste. Veier rundt 180 kg. Utrolig kult å lage mat på, men man må like å bruke god tid. Hos meg tar det fra 2 til 8 timer fra jeg legger på kjøtt til det er ferdig, avhengig av hva jeg lager.
[/quote]
http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=42865761 Slik en?
http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=42865761
Nei, en slik: http://www.tejassmokers.com/products/1628cc.htm