10,109
9
1
Hva ville dere valgt av kombidamp eller pyrolyse?
217
0
Har valget mellom 2 ovner. Den ene har pyrolyse. Det har ikke den andre, men den har derimot kombidamp og har i tillegg alle stekefunksjonene (over-/undervarme, grill osv) som den som ikke har damp. Så altså må jeg velge mellom hva som er viktigst av pyrolyse eller kompidamp. Nå skal det sies at ovnen med damp har en rengjøringsfunksjon med damp som ifølge selger får akkurat det samme resultatet som pyrolyse. Tror riktignok ikke på det, for etter det jeg har lest må man likevel vaske ovnen for hånd etter å ha brukt rengjøringsfunksjonen med damp.
Her er de 2 ovnene iallefall:
Uten damp: http://www.husqvarna-electrolux.no/Products/Matlaging/Ovner/Ovner/QCE5745X
Med damp: http://www.electrolux.no/Products/Matlaging/Innbyggingsovner/Ovner/EOB8841WOX
Akkurat nå tror jeg vi velger den med damp. Hva ville dere ha valgt?
Her er de 2 ovnene iallefall:
Uten damp: http://www.husqvarna-electrolux.no/Products/Matlaging/Ovner/Ovner/QCE5745X
Med damp: http://www.electrolux.no/Products/Matlaging/Innbyggingsovner/Ovner/EOB8841WOX
Akkurat nå tror jeg vi velger den med damp. Hva ville dere ha valgt?
Ren ovn er et must
Dessuten sier jo selger at ovnen blir like ren med damprengjøring som med pyrolyse da...
Trodde vi faktisk kom til å bruke dampovnene en del, men der tok jeg feil.
Så er glad den andre har pyrolyse
Thermia Atria 8Kw pumpe, Uponor vb varme
Jeg kommer i hvertfall ikke til å velge dampovn da jeg vet at det sjelden blir brukt
Kan nok ikke hjelpe deg så mye, men er du interesert i mat ville jeg valgt dampovn (ovner var jo rene før pyrolyse kom og, men måtte bare gjøre det selv...). Det du må sjekke er om dampovnen har samme volum som en teikeovn. Mange har ikke det. Er det vanntank eller fast tilkobling/avløp. Har den ikke samme volum, ville jeg valgt pyrolyse.
Lykke til med ovn uansett type, og kanskej helt nytt kjøkken