10,109    9    1  

Hva ville dere valgt av kombidamp eller pyrolyse?

 217     0
Har valget mellom 2 ovner. Den ene har pyrolyse. Det har ikke den andre, men den har derimot kombidamp og har i tillegg alle stekefunksjonene (over-/undervarme, grill osv) som den som ikke har damp. Så altså må jeg velge mellom hva som er viktigst av pyrolyse eller kompidamp. Nå skal det sies at ovnen med damp har en rengjøringsfunksjon med damp som ifølge selger får akkurat det samme resultatet som pyrolyse. Tror riktignok ikke på det, for etter det jeg har lest må man likevel vaske ovnen for hånd etter å ha brukt rengjøringsfunksjonen med damp.

Her er de 2 ovnene iallefall:
Uten damp: http://www.husqvarna-electrolux.no/Products/Matlaging/Ovner/Ovner/QCE5745X
Med damp: http://www.electrolux.no/Products/Matlaging/Innbyggingsovner/Ovner/EOB8841WOX

Akkurat nå tror jeg vi velger den med damp. Hva ville dere ha valgt?

  (trådstarter)
   #2
 217     0
Det hjalp meg ikke så mye da Sad Såvidt jeg kan se har ikke dampovnene pyrolyse uansett, så jeg må velge
   #3
 3,955     1
Vi valgte pyrolyse på vår innbyggingsovn og har ikke angret et sekund!

Ren ovn er et must Grin
  (trådstarter)
   #4
 217     0
Ja vi har pyrolyse idag og er veldig fornøyd med det. Men damp er vel kjekt det og?
Dessuten sier jo selger at ovnen blir like ren med damprengjøring som med pyrolyse da...
   #5
 551     Norge     0
Vi en ovn med pyrolyse og en dampovn.
Trodde vi faktisk kom til å bruke dampovnene en del, men der tok jeg feil.

Så er glad den andre har pyrolyse Smile
Signatur
   #6
 62     0
Om du mener du kommer til å bruke dampovnen velger du denne, men faktisk ingen jeg kjenner bruker denne funksjonen...
Jeg kommer i hvertfall ikke til å velge dampovn da jeg vet at det sjelden blir brukt
   #7
 451     Stavanger     0
Ingen som bruker dampovn, det er vel heller det at mange av de som kjøper dampovn kjøper den fordi det er "kjekt å ha/tøft". Man klarer seg veldig godt uten, men den er utrolig kjekk, spesielt til grønnsaker. Og jeg er enig i han som sier velg begge.
Kan nok ikke hjelpe deg så mye, men er du interesert i mat ville jeg valgt dampovn (ovner var jo rene før pyrolyse kom og, men måtte bare gjøre det selv...). Det du må sjekke er om dampovnen har samme volum som en teikeovn. Mange har ikke det. Er det vanntank eller fast tilkobling/avløp. Har den ikke samme volum, ville jeg valgt pyrolyse.

Lykke til med ovn uansett type, og kanskej helt nytt kjøkken Smile

   #8
 1,019     Rogaland     0
Jeg valgte bakeovn med pyrolyse og kombidamp med vaskeprogeam og kommer stort sett til å bruke kombidamp mest eller begge deler samtidig like mye.
Signatur
   #9
 1,943     0
Vi har valgt å kjøpe to omnar, ein pyrolyse, og ein dampovn. Enig med PetterElin over her - sjekk kort stor dampovnen er inni. Den vi har kjøpt er veldig liten. Det er ok for oss - ser for meg at denne blir brukt til sideretter, grønsaker og slikt, men veldig liten om det skal vere den einaste omnen.