(trådstarter)
   #11
 797     østfold     0
Nå ble det gull rist, ståle er gul farget som er under fornikklinga... blir det sånn etter en grilling, er det normalt, eller bør jeg dra til butikken å klage... gjør ikke noe for meg, bare ikke kjØttet da sitter fast.. har ikke fått prøvd det enda det da...
Kunn på enkelte plasser hvor det ble varmest da..

   #12
 5,432     Akershus     0
Har du kjøpt en billig Kinakopi, nå kanskje? Wink

Rista er en av de tingene jeg har syntes har vært finest på 57 cm weberen, tror nemlig min er i syrefast stål, altså ikke forniklet. Jeg har ikke pakket opp min nyinnkjøpte 47 cm enda, men tenkte faktisk, når jeg så den i butikken at rista virket mer som de vanlige, altså forniklet.

Hmm...kanskje de har ansatt en norsk blåruss i økonomiavdelingen der også?
  (trådstarter)
   #13
 797     østfold     0
Jeg får gå å klage da...ikke noe kina kopi,, kjøpt på jernia ?
   #14
 5,432     Akershus     0
Har pakket opp min nyinnkjøpte. Rista som bærer kullet er i bart metall, antagelig rustfritt/syrefast. Grillrista er forniklet. Den er jo en del spinklere enn rista på 57 cm utgaven og selvsagt i en litt annen divisjon og prisklasse antagelig.

Skuffende om de har gått ned på kvaliteten på den store. Selv billiggrillene til 299,- pleier å holde på forniklinga, så dette var merkelig.
  (trådstarter)
   #15
 797     østfold     0
Vi får høre hva Jernia synes om dette i morgen Wink
   #16
 5,568     0
Weber lager gode griller. Vi har hatt en Weber gassgrill hjemme siden 2008. Den er like fin den dag i dag. Skikkelig støpejernsrist. Ingen antydning til rust noen steder, til tross for 7 år i regn og vind (inne om vinteren, riktig nok). Eneste jeg har gjort med den er å bytte gassledningen. Trekket er også like fint etter 7 år.

På hytta har vi aldri hatt Weber. Siste innkjøp i fjor sommer var en Sunwind som begynte å ruste ila tre uker. I tillegg var grillen så håpløst konstruert at den omtrent ikke gikk an å bruke. Rista tålte ikke varme (!) og emaljeringen skrellet av i store flak, som umiddelbart tiltrakk seg rust. I vinter har den stått ute med trekk, men under tak. Tørt og ventilert. Tok av trekket nå i vår, og den ser ut som om den er 40 år gammel. Så den går i søpla etter 1 sesong.

Konklusjon: Det blir Weber på hytta også.
  (trådstarter)
   #17
 797     østfold     0
Weber er bra, men ikke rista 😀 så jeg går til innkjøp av en BBQ støpejernsist til å ha i det hullet midt på grillen, kun på 57cm....

  (trådstarter)
   #18
 797     østfold     0
Hvor bred er rista på weber kulegriller. -  - bang

Det var noe annet å grille på det. Bytta ut stålrist med støpejern. Varmen steg med 60 grader mere, en med stålrist 😊 med samme mengde kull...