sånn lite sidespor, fra en en av di endeløse dokumentarene på disceovery, var det en som solgte frossne gullerøtter i skiver, og han sparte 10% når han gikk fra tradisjonell sagkutting til waterjet kutting!
Her har TS fått kutta laksen for lenge siden og sporet har vi vel mistet forlengst. Men jeg vil anta at saga nå må stå ute og lufte seg! ;D
Dessuten: Her fomler vi ikke med vannjet. Som råkostjern bruker vi avretteren. Borer et 25mm hull i en 2x4, plasserer hullet over kutteren og fester med tvinge. Så er det bare å dytte gulerøtter gjennom hullet så fort du kan. Frosne eller ikke. Pass tommeltottene!
Signatur
Det er ikke noe som er umulig. Det er bare en mulighet til å lære noe nytt.
Ha ha ha,ser det for meg når en prøver å kutte opp pinnekjøttet i brødkutteren på Rema,nai da er det bedre å finne sagkrakken og fyre opp kjedesaga ;D ;D ;D
Dessuten: Her fomler vi ikke med vannjet. Som råkostjern bruker vi avretteren. Borer et 25mm hull i en 2x4, plasserer hullet over kutteren og fester med tvinge. Så er det bare å dytte gulerøtter gjennom hullet så fort du kan. Frosne eller ikke. Pass tommeltottene!
Førstemann som prøver, dokumenter med bilder og poster bildene her får en fottur i Jotunheimen for to personer av meg!